Home   >  
Events   >  
Sommersjov - Outdoor fitness

Sommersjov i MAGION - Outdoor fitness

Sommerferie er også sjov og leg i MAGION.

01 jul 2024 - 12 jul 2024

Sommersjov - Outdoor fitness


Bliver tiden lidt lang i sommerferien, har vi sørget for et par aktiviteter I kan prøve.Outdoor fitness

Outdoor Fitness for børn 7-12 år. Kom og ha’ en sjov fitness time i det fri, hvor der kommer sved på panden og smil på læben med løb, styrke og alt der i mellem. Test din udholdenhed, spurt derud af eller vælt dæk på stribe. Rikke Vinbech tager dig igennem alle mulige sjove og hårde øvelser til Outdoor Fitness for børn!

Praktisk info

 • Tilmelding: Ingen tilmelding – I møder bare op!
 • Arrangør: MAGION Fitness
 • Dato: Uge 27 og 28
  Mandag kl. 10.30-11.15
  Tirsdag kl. 11.00-11.45
  Torsdag kl. 10.30-11.15
  Fredag kl. 10.00-10.45
 • Sted: MAGION Fitness, Tinghusgade 15, 7200 Grindsted
 • Alder: 7-12 år
 • Pris: 20 kr.


Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.