Home   >  
Mad og Selskaber

Mad alle ugens dage

Om det er hverdagsmaden mandag til torsdag eller en festlig middag du søger, så hjælper MAGION Café med det hele.
Det nemme måltid, en hurtig snack eller en overdådig fest

I MAGION Café finder du alt fra det nemme måltid og den hurtige snack til tørstslukkeren og lidt sødt mellem kampene. 

Hold den næste familiefest i lyse rammer, krydr den med boldspil i en af vores haller eller gør det nemt at invitere klassen til børnefødselsdag. I MAGION tilbyder vi fester i alle størrelser.

 

Kontakt os for din næste fest på kontakt@magion.dk

 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige faciliteter. Her finder du åbningstider for informationen, fitness, svømmehal og café. Hvornår ses vi?

IDRÆTTEN


MAGION er et hus som rummer mange forskellige sportsgrene, sportsudøvere og faciliteter hertil. Vores lokale foreninger er en del af vores daglige liv, og fylder huset med udøvere i alle aldre. Er du på udkig efter en idræt for dig?

KULTUREN


I MAGION hylder vi kulturen ved at have udstillinger rundt i huset fra oplands kunstnere. Herudover sørger vi for at skabe events, foredrag og underholdning for alle aldersgrupper i løbet af året. Hvad skal du mon opleve næste gang?

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere, der vil være med til at udvikle kommunens levende kultur- & idrætsliv. Skal du være med?