Home   >  
Pay and play

Pay and Play

Book bane til padel eller badminton her
Pay and Play - Padel

MAGION har én padelbane, der kan bookes inklusive bats. 

Banen kan bookes med 'MAGION All medlemskab', 'MAGION All klippekort' samt 'kontant'. 

MAGION All medlemskab

  • Book en bane med dit MAGION All medlemskab. Bemærk! Når du booker er det personligt og kræver at de 3 andre spillere enten har MAGION All medlemskab eller betaler kontant. Dette kan ikke kombineres med MAGION All klippekort! 

MAGION All Klippekort

  • 1 time = 8 klip
  • 1,5 time = 12 klip
  • 2 timer = 16 klip

OBS! Med klippekort booker du en hel bane ad gangen. Dette kan ikke kombineres med MAGION All medlemskab!

Kontant 

  • Hverdage og lørdag frem til kl. 16:00 koster én time 160,- inkl. bat
  • Efter 16:00 samt søndag koster én time 180,- inkl. bat

Tryk på 'Pay and Play - Padel' for at booke

OBS! Find svar omkring praktisk info ved Padel booking nedenfor
Pay and Play - Baner

Book en bane til badminton, volleyball eller lignende. 

Der er net til rådighed ved bookingen, som man selv skal stille op og tage ned igen. 

Husk at man skal selv medbringe ketcher og bolde.

MAGION All medlemskab

  • Book en bane med dit MAGION All medlemskab. 

MAGION All Klippekort

  • 1 time = 3 klip 

Kontant 

  • 85 kr. pr. bane pr. time

Tryk på 'Pay and Play - Bane' for at booke.

 

 
Praktisk info om Padel

Når du har booket bane modtager du en e-mail med kode til døren - døren kan åbnes 5 min før start. Du skal taste den modtagne kode og herefter OK. Husk at tjekke uønsket mail, hvis du ikke modtager mailen.

En booking kan annulleres med din egen bruger ind til 2 timer før den bookede tid. Det tilgodehavende beløb - hvis du har afmeldt 2 timer før - henstår på din konto, og ved ny booking anvendes saldo til betaling.

En booking af banen er altid inklusive bats. Du finder bats i kassen på banen. Husk at køre denne kasse retur efter endt spil.

Har I brug for bolde, kan de købes i rør af 3 stk. til 89 kr. Boldene er i kassen på padel banen. Her finder du også et mobilepay nummer til betaling.

OBS! Banen er videoovervåget og al tyveri og hærværk meldes. Oplever du problemer, kontakt da venligst MAGION på tlf. 20331220. 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.