Home   >  
Faciliteter

Vores rum er dine muligheder

MAGION åbner hver dag dørene for idræt, koncerter, møder, oplevelser, leg og fritid. Der er også plads til dig.
Fra fantastiske events til familieyoga

Vi har et stort og fleksibelt udvalg af rum til idræts-, kultur- og erhvervslivets mange spændende behov. 

Udforsk dine muligheder i MAGION. 

 

Se også vores nye fantastiske spring- og kampsportscenter
Kan vi hjælpe dig, så giv os et ring

For booking af haller og arealer, kontakt MAGION på tlf. +45 32 22 49 60. MAGION byder velkommen til et kultur- og idrætscenter med liv og glade mennesker.
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herPlads
til alle

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.