Home   >  
Faciliteter   >  
MAGION Torvet

MAGION Torvet

MAGION Torvet er et åbent loungeområde midt i MAGION. Rummet er skabt til alle mulige former for ophold, bevægelse og oplevelser.
Hjertet i MAGION

MAGION Torvet anvendes til leg og action, åbne møder og som studiemiljø samt scenerum til foredrag og musik. Torvet kan rumme op til 300 siddende gæster og udstyres med scene, lyd og lys til brug ved foredrag og koncerter. Indretningen gør opsætning af borde og stole fleksibel, så du kan tænke ud af boksen. Området kan skærmes af efter behov.
Det kan du på Magion torvet

I det daglige er MAGION det store trafikale knudepunkt - folk ankommer og venter i vores lækre møbler. 

Til events er Torvet det hyggelige samlingspunkt inden koncerter og shows i DJS Arena. 

Rummet egner sig også som udstillingsrum til messer og udstillinger.

MAGION Torvet afskærmes også effektivt til foredrag og koncerter med op til 300 gæster. 

 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herMange
muligheder

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.