Home   >  
Fitness

MAGION Fitness

Dit lokale fitnesscenter med moderne udstyr, uddannet personale og masser af hold
MAGION Fitness 

Velkommen til et topmoderne fitnesscenter med plads til alle.

Er du allerede medlem kan du logge ind på din brugerprofil.

Ring eller skriv til os i dag på tlf. 32 22 49 60 (tryk 2) eller fitness@magion.dk - vi hjælper dig i gang med træningen!

 
MAGION FITNESS

MAGION FITNESS anvender træningsmaskiner fra CYBEX af høj kvalitet. CYBEX er kendt for større effektivitet i træningen med naturlige og skånsomme bevægelser for kroppen.

MAGION Fitness tilbyder også flere former for individuelle forløb skræddersyet til dine behov og mål. 

Udover dette er der masser af fri-vægte og kabel-stationer. MAGION FITNESS tilbyder desuden masser af spændende muligheder for holdtræning.

 
Medlemsskab og betingelser

Det er en rigtig god idé at orientere sig i medlemskabets betingelser og regler. På den måde får du det bedste ud af medlemskabet og undgår misforståelser eller overraskelser. 

Du er altid velkommen til at kontakte MAGION Fitness ved tvivlsspørgsmål på tlf. 32 22 49 60 tryk 2 eller fitness@magion.dk. 

MAGION FITNESS er medlem af ADD (antidopingdanmark).
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herFitness
for alle

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.