Home   >  
Fitness   >  
Individuelle forløb

Individuelle forløb

Vores forskellige individuelle forløb tager udgangspunkt i dit niveau og dine ønsker.
Personlig vejledning og -træning

Uanset om du har forsøgt dig med forskellige træningsmetoder eller starter træningen for første gang, så står vi i MAGION Fitness klar med personlig træning af høj kvalitet.

Om du er studerende, mor til tre, pensionist, i topform eller på vej i gang, kan du få noget ud af samarbejdet med en af MAGIONs personlige trænere.

Vi kan hjælpe dig med at nå dit mål om vægttab, mere styrke, større muskler eller ganske enkelt et sundere liv. MAGIONs personlige trænere har stor erfaring og tilrettelægger din træning efter dine behov og ønsker.

Læs mere om vores personlige trænere og forskellige tilbud indenfor personlig træning.

 
Har du spørgsmål til personlig træning?

Der er altid mulighed for at få god og personlig service og rådgivning af personalet i MAGION fitness.

Vi kan kontaktes på tlf: 32 22 49 62 i den bemandede åbningstid eller på mail: fitness@magion.dk 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herKun for
dig

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.