Home   >  
Events

Events i Magion

Kommende arrangementer i MAGION. De største oplevelser samlet på ét sted.

22 jan 2022 16.00

Håndbold: GGIF (H) mod Ajax København


Der er lagt op til en spændende topkamp mellem GGIF og Ajax København i Lynghallen. Billetter købes i døren til 50 kr. Ungdomsspillere i GGIF håndbold har gratis adgang til kampen. Pga. restriktioner vil der max være plads til 500 tilskuere. Husk coronapas og mundbind.


Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herOplevelser
For alle

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.