Home   >  
Events

Events i Magion

Kommende arrangementer i MAGION. De største oplevelser samlet på ét sted.

22 aug 2019 20:00

Lis Sørensen og Pernille Rosendahl med Danmarks Underholdningsorkester


Koncerten bliver et gensyn med Lis og Pernilles tid sammen i “Toppen af poppen”. Koncerten rummer både deres egne numre og fortolkninger af hinandens sange – et uddrag af to toneangivende musikalske bagkataloger bundet sammen af Danmarks Underholdningsorkester.


Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herOplevelser
For alle

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.