Home   >  
Events

Events i Magion

Kommende arrangementer i MAGION. De største oplevelser samlet på ét sted.

24 maj 2022 19.00

Foredrag: Flemming Tiro Lund - UDSOLGT


Ifølge psykoterapeutisk hypnoterapeut og coach Flemming Tiro Lund er danskernes mentale usundhed en katastrofe. Uanset alder eller køn, har danskerne fået det væsentligt dårligere, de sidste 10 år – det skal VI ændre NU. UDSOLGT - der er lukket for tilmeldinger.


Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herOplevelser
For alle

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.