Home   >  
Fitness   >  
Mød trænerne

Vi er klar til at komme igang. Er du?

Vi håber du har lyst til at give det en chance og vi vil gøre alt for at hjælpe dig igang så du får en positiv oplevelse. Mød os herunder
Rikke Vinbech

  • Personlig træner
  • Certificeret kostvejleder

Rikke har gennem de sidste 10 år beskæftiget sig i fitnessbranchen. Både i form af konkurrencer inden for fitness, hvor hun især har fået kendskab til, hvad kroppen kan og er i stand til. Derudover har hun flere forskellige uddannelser inden for personlig træning, kostvejledning, træning og kost til gravide og som holdinstruktør.

Rikke har været ansat i MAGION Fitness siden 2017 – og har hjulpet over 300 skønne mennesker med at komme tættere på deres mål, hvilket hun elsker at beskæftige mig med.

Hendes tilgang til eksempelvis et kostforløb er overordnet, at det skal være nemt og tilgængeligt. Det skal være uden restriktioner, og det skal være vedvarende! Hun stræber efter, at give en masse redskaber til at kunne gøre kostforløbet til en livsstil frem for en evig kur.
Derudover sætter hun stor værdi i at gøre et forløb personligt, så man føler sig hørt og hjulpet ud fra ens individuelle behov.
Dette gør sig også gældende i hendes træningsforløb - det
skal være hårdt, lærerigt, sjovt og noget man ville ønske, at
man havde gjort for sig selv for længe siden.

Du kan kontakte Rikke på mail: rv@magion.dk 

 

 
Christina Rønne

  • Personlig træner
  • Certificeret kostvejleder
  • Certificeret vane coach
  • Kursus: Smertebehandling

Christina har været ansat i MAGION siden 2015 og er uddannet personlig træner, livsstilscoach og kostvejleder.

Hun har gennem 22 år øvet sig i træning, sund livsstil samt mental sundhed, og har en stor viden med sig. Igennem jeres samarbejde håber hun at få dig inspireret, og give nogle drys af de ting, som hun har erfaret.

At skabe resultater eller at få en ny livsstil, er ikke noget man kan købe sig til. Det er en sej kamp, som kun du kan tage. Christina kan hjælpe ved at lave planerne for dig, bakke op, støtte og guide dig. Du skal have tålmodighed, vedholdenhed og kunne følge anvisningerne som hun giver dig undervejs. Det er ikke ”a walk in the park” du køber - du investerer i dig selv, din fremtid og dit funktionsniveau.

Hun kommer til at være ærlig og direkte overfor dig, ligesom hun vil stille krav og holde dig op på dine ønsker om et vægttab, en sundere livsstil og de aftaler I sammen laver undervejs. Alt sammen for at du skal have en fornemmelse af tryghed, tillid og motivation til at komme henimod dit mål.

Du kan kontakte Christina på mail: cr@magion.dk

 
Helene Schröter

  • Fysioterapeut
  • Personlig træner
  • Kursus: Smertebehandling

Helene har været ansat i MAGION fitness siden november 2021. Helene er uddannet fysioterapeut januar 2024. Med hendes uddannelse, viden og erfaring, står Helene klar til at hjælpe dig med et personligt træningsforløb, hvor du kan nå dine mål. 

For Helene er det vigtigt at i sammen skaber en træningsplan, for dig og dine behov, hvor i skaber en holdbar og langsigtet plan. Forandringer er ikke en dans på røde roser, og du kan i periode opleve at ville give op. Men Helene vil gøre alt for motivere dig og hjælpe dig igennem selv svære perioder.

Du kan kontakte Helene på mail: hds@magion.dk
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.