Home   >  
Faciliteter   >  
Spring- & Kampsportscenter

Spring- og kampsportscenter

I 2022 blev MAGION udvidet med et moderne center til springgymnastik, motorik og kampsport
Springgymnastik

Springfaciliteterne i Grindsted er med springcenteret ved MAGION opgraderet med fasttrack, springgrave og trampoliner. 

Med masser af plads til tilløb og god gulvplads kan springcenteret bruges til mange forskellige former for gymnastik og bevægelse. Brug det til jeres næste træningssamling eller som en del af gymnastiktimen. 

OBS! Husk at brug af springgraven, trampoliner m.v. kræver en uddannet springinstruktør. Dette kan vi også være behjælpelige med at booke.
Motorikområde

Motorikområdet er etableret i tilknytning til springcenteret.

Det betyder at børnene er sikret timevis af aktiviteter med motoriske udfordringer på flere forskellige niveauer og på tværs af aldre. 

Book lokalet til dagplejere, børnehaver eller lignende, hvis børnene skal udfordres motorisk.
Gode rammer til kampsport

Som en del af det nye center finder man på 1. sal  kampsportslokalet.

I træningslokalet er der mulighed for at etablere 3 midlertidige ringe til boksning foruden en fast boksering. Sække, ribber og andre remedier er lettilgængelige i det lyse træningslokale.

Til dagligt bruges lokalerne af bokseklubben AK Heden og Taekwondo udøverne i Grindsted, men der er plads til flere. 

Book lokalet til Jeres næste kampsportsstævne eller træningslejr.

 
Tak til sponsorer

Uden sponsorer var udvidelsen af MAGION med Spring- og kampsportscenteret ikke en realitet.

Et stort tak til alle bidragsyderne

 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige faciliteter. Her finder du åbningstider for informationen, fitness, svømmehal og café. Hvornår ses vi?

IDRÆTTEN


MAGION er et hus som rummer mange forskellige sportsgrene, sportsudøvere og faciliteter hertil. Vores lokale foreninger er en del af vores daglige liv, og fylder huset med udøvere i alle aldre. Er du på udkig efter en idræt for dig?

KULTUREN


I MAGION hylder vi kulturen ved at have udstillinger rundt i huset fra oplands kunstnere. Herudover sørger vi for at skabe events, foredrag og underholdning for alle aldersgrupper i løbet af året. Hvad skal du mon opleve næste gang?

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere, der vil være med til at udvikle kommunens levende kultur- & idrætsliv. Skal du være med?