Home   >  
Faciliteter   >  
Spring- & Kampsportscenter

Spring- og kampsportscenter

Et moderne center til springgymnastik, motorik og kampsport
Gode rammer til kampsport

Efter flere år i utidssvarende faciliteter kan bokseklubben AK Heden og Taekwondo udøverne i Grindsted endelig rykke i moderne rammer. 

I træningslokalet er der mulighed for at etablere 3 midlertidige ringe til boksning foruden en fast boksering. Sække, ribber og andre remedier er lettilgængelige i det lyse træningslokale på 1. sal. 

 
Springgymnastik

Springfaciliteterne i Grindsted er med springcenteret ved MAGION opgraderet med fasttrack, springgrave og trampoliner. 

Med masser af plads til tilløb og god gulvplads kan springcenteret bruges til mange forskellige former for gymnastik og bevægelse. 

 
Motorikområde

Motorikområdet er etableret i tilknytning til springcenteret.

Det betyder at børnene er sikret timevis af aktiviteter med motoriske udfordringer på flere forskellige niveauer og på tværs af aldre. 

 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.