Home   >  
Faciliteter   >  
Gymnastiksale

Gymnastiksalene

Leder du efter et mindre, men multifunktionelt rum til fx. yoga, badminton eller gymnastik?
Fleksible gymnastiksale

MAGION indeholder 2 gymnastiksale – pigesalen og drengesalen.

Salene er en integreret del af Grindsted Gymnasium og anvendes ofte af lokale foreninger, aftenskoler, private m.m. Der kan dyrkes badminton, gymnastik, yoga, basketball, hockey eller lignende i gymnastiksalene.

Salene egner sig særdeles godt til gymnastik da ribbe, bomme samt tove er integreret i salene. 

Salene er desuden godkendt til mindre arrangementer på op til 100 personer og kan anvendes til overnatning i forbindelse med idrætsstævner og arrangementer.
Book en gymnastiksal

Skal du bruge en gymnastiksal til idræt, bevægelse eller en fødselsdag?

Ringe til os på: +45 32 22 49 60. 

Du er også velkommen til at sende e-mail på booking@magion.dk.
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herFleksibilitet
og sikkerhed

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.