Home   >  
Om MAGION

Om MAGION

MAGION er en moderne udgave af forsamlingshuset. Her samles det levende kultur- og idrætsliv i Billund Kommune.
Plads til alle

MAGION er et levende hus, der kan bruges til et utal af forskellige aktiviteter. Her har vi samlet nogle praktiske informationer om MAGION.
OM MAGION
Kultur- & Idrætscenter

MAGION er et moderne forsamlingshus. Vi har plads til alle uanset om det er større events, afslutningen i foreningen i vores café, den daglige træning eller et møde i virksomheden.  

MAGION er skabt med støtte fra borgere, virksomheder, fonde og Billund Kommune. MAGION skabes af brugerne, foreningslivet og MAGION i fællesskab.

MAGION er fondsbaseret.

Se vores principper for god fondsledelse. 
Hvad sker der af nyt i MAGION?

Følg med her når vi fortæller om nyheder i MAGION
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herBrug
Magion!

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.