Home   >  
Events   >  
Fællessang & Fællesspisning

Fællessang og fællesspisning med Tina Wiberg

Oplev en fællessang med begge ben plantet på scenegulvet, men med toner, der løfter alle i musikkens fællesskab.

22 aug 2024 18.00

Fællessang & Fællesspisning


Tina havde aldrig troet, at fællessang kunne blive så stort. Hun blev inspireret af Phillip Fabers fællessang under lockdown og organiserede selv udendørs fællessang, som hurtigt blev en succes. Tinas tilgang fokuserer på fællesskab og sjov frem for perfektion i sang.Om tina og fællessang

Aldrig i den vildeste fantasi havde hun drømt om, at dette fællessang skulle blive så stort!
Over 5 år har hun dannet erfaring med + 500 fællessang arrangementer.
Midt under lockdown blev hun inspireret af Phillip Fabers fællessang på DR og ønskede at tage ud i byer og skabe et stort fællesskab om musikken, men var udfordret af forsamlingsloftet indendørs. 
I stedet inviterede hun folk til at synge i det fri, hvor man kunne møde op i familiegrupper af 10 og holde 2 m. afstand med medbragte klapstole, tæpper og picnickurv.
Med blot 25 sanghæfter under armen og en uvished om fremmøde, oplevede hun den allerførste aften en kæmpe opbakning med 170 deltagere og så rullede "snebolden"..
Det blev starten på en årlig tradition.

I 2020 besøgte hun blot 3 byer. I 2021 13 byer, i 2022 
var 37 byer med, i 2023 var hele 43 byer med og nu tager hun for 5. år rundt på fællessang turné. Deltagerfremmødet er ligeså vokset fra de ellers flotte 170 fremødte tilbage i 2019 til i 2024 hvor hun optræder både til private fester, firma arrangementer me også offentligt fællessangkoncerter på op til 2500 - 3000 deltagere.

Det der skiller dette fællessang ud fra andre, er Tinas væsen. For hende handler det om, at få folk til at grine og have det sjovt og ikke, at man skal være den bedste sanger, men have FOKUS PÅ FÆLLESSKABET i at synge, så alle har lyst til at være med.   

billetter

Billetsalget starter lørdag den 1. juni kl. 12.00

Billetpriser - sang og spisning:

  • Voksen: 100 kr. + gebyr.
  • Barn: 75 kr. + gebyr

Køb dine billetter her.

PRAKTISK INFO

Spisning på MAGION Torvet kl. 18.00
Dørene åbner kl. 17.30

Musikken starter kl. 19.30

Yderligere praktisk information

Overnatning - besøg Hotel Hedemarken

Arrangør: MAGION Kultur- & IdrætscenterTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.