Home   >  
Events   >  
Debatforedrag med Jesper Grønkjær

Debatforedrag med Jesper Grønkjær

Jesper Grønkjær er professional tryllekunstner, forfatter, foredragsholder, eventyrer og senest blevet medlem af Eventyrernes Klub.

06 feb 2025 Kl. 19.00

Debatforedrag med Jesper Grønkjær


Jesper Grønkjær har gennemført utallige ekspeditioner, hvor han har boet og optrådt blandt befolkningsgrupper, der lever forskelligt fra os. Han er kendt for sine anmelderroste bøger, hvor han begiver sig ind i de lukkede miljøer - senest med ”Sandheden om Nordkorea”.om foredraget

Kan et smil gøre en forskel i Nordkorea? Jesper Grønkjær har udfordret skæbnen i diktaturstaten Nordkorea.

Planen var enkel, men udførelsen vanskelig: at rejse ind i verdens mest lukkede land og sprede dansk smil og humor blandt de sky nordkoreanere.

Foredraget er en unik førstehåndsberetning fra en lukket verden. Jesper Grønkjær er den første danske forfatter, der har formået at opspore og interviewe nordkoreanske afhoppere, som fortæller om det samfund, Jesper blev nægtet at se. Dette fortæller han om både i bogen ”Sandheden om Nordkorea” samt foredraget. 

Foredraget arrangeres af Grindsted Husholdningsforening

billetter

Billetter købes i døren

Alle er velkomne

  • Medlemmer 100 kr.
  • Ikke-medlemmer 125 kr.

Foredraget arrangeres af Grindsted HusholdningsforeningTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige faciliteter. Her finder du åbningstider for informationen, fitness, svømmehal og café. Hvornår ses vi?

IDRÆTTEN


MAGION er et hus som rummer mange forskellige sportsgrene, sportsudøvere og faciliteter hertil. Vores lokale foreninger er en del af vores daglige liv, og fylder huset med udøvere i alle aldre. Er du på udkig efter en idræt for dig?

KULTUREN


I MAGION hylder vi kulturen ved at have udstillinger rundt i huset fra oplands kunstnere. Herudover sørger vi for at skabe events, foredrag og underholdning for alle aldersgrupper i løbet af året. Hvad skal du mon opleve næste gang?

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere, der vil være med til at udvikle kommunens levende kultur- & idrætsliv. Skal du være med?