Home   >  
Events   >  
Foredrag med Jan Mølby

Jan Mølby - The Great Dane Live

Et foredrag du ikke vil gå glip af!

28 mar 2025 Kl. 19.00

Foredrag med Jan Mølby


Kom og oplev Jan Mølby, en af Danmarks mest ikoniske fodboldspillere, fortælle om uforglemmelige øjeblikke fra sin karriere.om foredraget

Kun de færreste danske fodboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys.

På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legende-status i Beatles-byen.

I perioden spillede The Great Dane sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes og den faste værelseskammerat Ian Rush.

Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på og uden for banen – øjeblikke som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med på sin kommende Danmarksturné.

Hør blandt andet om dengang, da Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold, eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park.

Få også svar på, om han stadig har en butler, og hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen. Og bare for en god ordens skyld skal det nævnes, at der ikke er adgang for folk i Manchester United-trøjer…   

Ses vi?

om mod til

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle

Følg dem på FB: www.facebook.com/MODTIL/ eller www.modtil.dk

Information om arrangøren:
MOD TIL
Skodshøjen 55
8240, Risskov, Danmark

billetter

Billetpris: kr. 335,- + gebyr

Unummerede siddepladser

NB! Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende!
Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

Yderligere praktisk information

spisning før foredrag

Det er muligt at tilkøbe en lækker menu fra Café MAGION til denne aften: Stegt flæsk – persillesauce – hvidekartofler – incl. 1 øl el. vand 

Der er adgang fra kl. 17.30 og maden serveres mellem kl. 17.30 og 18.45.

Dagens menu koster 195 kr. pr. kuvert og kan tilkøbes ved billetbestilling eller bestilles via Ticketmaster.

Når du har bestilt bord/menu gennem Ticketmaster.dk, får vi automatisk besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer. Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet / i samme navn.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige faciliteter. Her finder du åbningstider for informationen, fitness, svømmehal og café. Hvornår ses vi?

IDRÆTTEN


MAGION er et hus som rummer mange forskellige sportsgrene, sportsudøvere og faciliteter hertil. Vores lokale foreninger er en del af vores daglige liv, og fylder huset med udøvere i alle aldre. Er du på udkig efter en idræt for dig?

KULTUREN


I MAGION hylder vi kulturen ved at have udstillinger rundt i huset fra oplands kunstnere. Herudover sørger vi for at skabe events, foredrag og underholdning for alle aldersgrupper i løbet af året. Hvad skal du mon opleve næste gang?

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere, der vil være med til at udvikle kommunens levende kultur- & idrætsliv. Skal du være med?