Home   >  
Om MAGION   >  
Praktisk information

Praktisk information

Skal du besøge MAGION? Find informationer om parkering, adgang med kørestol og meget mere.
Parkering lige ved døren

I MAGION har du følgende parkeringsmuligheder: 

Ved større arrangementer, samt ved ankomst med bus anbefaler vi gæster at køre efter Søndre Boulevard 10. 

Der findes desuden rute busser med stoppested ved Tinghusgade 15.
Handicapvenlige forhold

Kørestolsbrugere har adgang til MAGION via alle indgange. Der er elevator til Vestjysk Bank Arena, brede døre og handicap-venlige toiletter. 

Ved arrangementer er det muligt at købe billetter til kørestolsbrugere. Oplys venligst dette ved billetkøb.

Vi accepterer ledsagerbevis i svømmehallen og til arrangementer. Evt. spisning skal tilkøbes til ledsagere ved arrangementer.
Garderobe

I MAGION er der altid garderobe til rådighed i det daglige og i forbindelse med arrangementer, hvor man kan få opbevaret sin jakke eller taske på eget ansvar.

Skulle du komme til at glemme en ting i vores garderobe eller til et event, kan du kontakte os på tlf.: 32 22 49 60 eller kontakt@magion.dk 
Overnatning

Har I brug for overnatning i forbindelse med jeres besøg i MAGION, kan vi anbefale flere forskellige muligheder. 

Et ophold på Hotel Hedemarken byder på ren forkælelse i et naturskønt område. 

DANHOSTEL ligger i byen tæt på caféer og butikker – og med kun 100 m til busstationen.

 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herDet hele lige
ved hånden

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige faciliteter. Her finder du åbningstider for informationen, fitness, svømmehal og café. Hvornår ses vi?

IDRÆTTEN


MAGION er et hus som rummer mange forskellige sportsgrene, sportsudøvere og faciliteter hertil. Vores lokale foreninger er en del af vores daglige liv, og fylder huset med udøvere i alle aldre. Er du på udkig efter en idræt for dig?

KULTUREN


I MAGION hylder vi kulturen ved at have udstillinger rundt i huset fra oplands kunstnere. Herudover sørger vi for at skabe events, foredrag og underholdning for alle aldersgrupper i løbet af året. Hvad skal du mon opleve næste gang?

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere, der vil være med til at udvikle kommunens levende kultur- & idrætsliv. Skal du være med?