Home   >  
Events   >  
Musikalsk foredrag med Mickey Pless

Musikalsk foredrag med revydirektør Mickey Pless

Kom og mærk grinet og livsglæden, når Grindsted Revyens Venner inviterer til en aften fyldt med historier og musik.

27 aug 2024 Kl. 19.30

Musikalsk foredrag med Mickey Pless


Mickey Pless, revydirektør og kapelmester, deler sin rejse fra en dreng i Skovlunde, der ikke havde mange fremtidsudsigter, til at blive leder af den populære Nykøbing Falster Revy.om foredraget

Revydirektør og Kapelmester Mickey Pless fortæller om sin vej til underholdningsverdenen og som revydirektør for en af Danmarks populæreste revyer, Nykøbing Falster Revyen.

I dette spændende foredrag vil I høre historien om drengen fra Skovlunde, som ikke blev spået mange chancer i folkeskolen fremover i livet, og til at kunne leve af sin fritidsinteresse – nemlig musikken!

Pless har altid et klaver med til sit foredrag og der fortælles sjove anekdoter og historie fra bag kulissen, godt krydret med musikalske smagsprøver og sange som alle kan synge med på.

Ganske som i hans eget liv, så er grinet og livsglæden i fokus under hele foredraget.

 

Arrangør: Grindsted Revyens Venner

billetter

Billetpris:

  • Foredrag - medlemmer: 50 kr. + gebyr
  • Foredrag: 150 kr. + gebyr
  • Spisning inden foredrag: 70 kr. + gebyr

Menu: Glaseret skinke – hvide kartofler – sauce bordelaise - salat

Køb dine billetter her.

praktisk info

Spisning kl. 18.00
Foredraget starter: kl. 19.30

Foredragets varighed: 1 ½ time, med indlagt pause efter de første ca. 50 minutter.

Fotografering/optagelse af foredraget er ikke tilladt af hensyn til både kunstnere og publikum.

Yderligere praktisk information

Overnatning - besøg Hotel Hedemarken eller DanhostelTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.