Home   >  
Events   >  
Munch & Broderskabet

De smukke unge mennesker

Vær med til en fantastisk aften med lækker tapas, vin og masser af god Kim Larsen stemning, når Anders Munch og hans band gæster os.

16 nov 2024 Kl. 20.00

Munch & Broderskabet


Siden 1995 har Anders Munch og hans band underholdt danskere med sange fra Kim Larsen og Gasolin. Munchs show bringer minder om ungdom, kærlighed og fællesskab, som Kim Larsen var kendt for at skabe.om koncerten

Over 7.000 fantastiske publikummer oplevede bandet Munch & Broderskabet i 2023 – Nu gør de det igen. 

Trubaduren og guitaristen Anders Munch og Broderskabet har siden 1995 underholdt tusindevis af danskere med sange fra Kim Larsens og Gasolins omfattende musikalske repertoire.

Og du har med garanti din helt egen Kim Larsen favoritsang, som giver minder om ungdommen, kærligheden, fællesskabet, glæden, minderne og alt det andet. Kim Larsen kunne nemlig noget helt enestående. Han kunne samle og skabe fællesskab og mangfoldighed. Hvor Kim Larsen befandt sig, var der plads til alle – også de mest udsatte.

Den stemning kommer Anders Munch og Broderskabet med deres bud på. Anders Munch har været på landevejen med sit Kim Larsen- & Gasolin-show siden 1995 og festen fortsætter. Anders har spillet til stort set alt – fra konfirmationsfester, været i Go’ aften Danmark i forbindelse med Kim Larsens 60-års fødselsdag, deltaget i tv-udsendelsen ”Vi holder Danmark i live”, til koncerter i hele Skandinavien, på Færøerne, i Tyskland og i Spanien.

Billetter

Billetsalget starter lørdag den 1. juni kl. 12.00

Billetpriser:

  • Koncert: 200 kr. + gebyr. (ståpladser)
  • Tapas menu: 160 kr. + gebyr
  • Vinbuffet ad lib. i forbindelse med spisningen: 180 kr. + gebyr

Køb dine billetter her.

praktisk info

Spisning i MAGION kl. 18.00
Koncerten afvikles i Centralen, UKH kl. 20.00

Yderligere praktisk information

Overnatning - besøg Hotel Hedemarken

Arrangør: MAGION Kultur- & IdrætscenterTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.