Home   >  
Events   >  
Foredrag med Flemming Rishøj

Foredrag med Flemming Rishøj

Bekymringer er som en gyngestol... De bevæger sig hele tiden, men kommer ingen vegne.

04 mar 2025 Kl. 19.00

Foredrag med Flemming Rishøj


Flemming Rishøj er uddannet teolog i Norge, er tidligere sognepræst i Gjesing kirke i Esbjerg, og har i et årti arbejdet som missionær i Tanzania samt en kort tid på Grønland. Han har gennem de sidste 10 år arbejdet meget med foredrag, og udbyder op mod 50 forskellige foredrag.om foredraget

”Vi er næsten opdraget til at bekymre os.

Pas nu på…. hvad nu, hvis… nu skal du lige tænke på…. osv.

Nyere forskning viser, at 85% af alt det, vi går og bekymrer os over, aldrig bliver til noget. Vi tænker 60.000 tanker i døgnet, så det er vigtigt, vi lærer at disciplinere tankerne lidt. Men hvad kan vi gøre, når vi gerne vil leve et glad liv uden bekymringerne, tager overhånd?

Foredraget vil prøve at pege på muligheder, når tanke-mylder er ved at kvæle os.”

Foredraget arrangeres af Grindsted Husholdningsforening

Billetter

Billetter købes i døren

Alle er velkomne

  • Medlemmer 100 kr.
  • Ikke-medlemmer 125 kr.


Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige faciliteter. Her finder du åbningstider for informationen, fitness, svømmehal og café. Hvornår ses vi?

IDRÆTTEN


MAGION er et hus som rummer mange forskellige sportsgrene, sportsudøvere og faciliteter hertil. Vores lokale foreninger er en del af vores daglige liv, og fylder huset med udøvere i alle aldre. Er du på udkig efter en idræt for dig?

KULTUREN


I MAGION hylder vi kulturen ved at have udstillinger rundt i huset fra oplands kunstnere. Herudover sørger vi for at skabe events, foredrag og underholdning for alle aldersgrupper i løbet af året. Hvad skal du mon opleve næste gang?

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere, der vil være med til at udvikle kommunens levende kultur- & idrætsliv. Skal du være med?