Home   >  
Events   >  
Foredrag med Peder Johnsen

'Rød Ålborg blev min ven'

Foredrag med Peder Johnsen

13 jan 2025 Kl. 19.00

Foredrag med Peder Johnsen


Foredrag med Peder Johnsen

'Rød Ålborg blev min ven'

Foredraget arrangeres af Grindsted HusholdningsforeningOm foredraget

Peder er født og har levet en stor del af sit liv i Stenderup-Krogager, hvor han boede hos sine bedsteforældre og havde en god barndom.

Peder har haft drømme om store biler, lederjobs i de store virksomheder i Danmark, en fodboldkarriere, men i stedet blev øllene i købmandens baglokale et af hans opholdssteder.

Gennem flere år var bænken ved Aldi på Nørre Torv et fast holdepunkt.

I dag som afvænnet alkoholiker - ca. 20 år efter sidste snaps og øl - er han uddannet socialrådgiver og har et godt familieliv med kone og børn, så det kan lade sig gøre at komme ud af et misbrug.

 

Foredraget arrangeres af Grindsted Husholdningsforening

Billetter

Billetter købes i døren

Alle er velkomne

  • Medlemmer 100 kr.
  • Ikke-medlemmer 125 kr.

 Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.