Home   >  
Events   >  
Foredrag med Lars Bak

Foredrag med Lars Bak

Tag med på en spændende rejse sammen med Lars Bak, den passionerede professionelle cykelrytter, i hans foredrag.

19 sep 2024 Kl. 19.00-21.00

Foredrag med Lars Bak


Få indblik i hans personlige fortællinger om livet i cykelsportens elite – fra triumferne på toppen til de krævende udfordringer på vejen.

Billetsalget er endnu ikke startet - og praktisk info følger.om lars bak

Lars Bak er nok bedst kendt som den pålidelige hjælperytter på nogle af verdens bedste sprinterhold. Gennem 18 år som professionel cykelrytter har han deltaget i et væld af løb rundt om i verden - bl.a. 8 Tour de France, 20 Grand Tours, forårsklassikere og mange andre spændende løb.

Hans internationale cykelkarriere har været fyldt med spændende og berigende oplevelser, som han vil dele i sine foredrag.

Efter endt cykelkarriere har han arbejdet som sportsdirektør og CEO for UNO-X's kvindehold. Og de seneste fire år har været at se på TV-skærmen som cykelekspert for TV2. 

om Foredraget

I foredraget vil Lars fortælle om livet som professionel cykelrytter, både når det går godt og når det går skævt, samt tiden efter karrierens afslutning.

Han vil dele sine personlige erfaringer med at forfølge og realisere sine drømme, herunder udfordringen ved at flytte til udlandet for at nå sine mål og kampen for at bevare troen på sig selv under det konstante pres for at præstere. Få indblik i hans tid hos nogle af verdens førende cykelhold og hans evne til at navigere i et konkurrencepræget miljø.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.