Home   >  
Events   >  
Sommersjov - Hoppeland & ansigtsmaling

Sommersjov - Hoppeland & ansigtsmaling

Sommerferie er også sjov og leg i MAGION.

03 jul 2024 - 04 jul 2024 Kl. 10.00-15.00

Sommersjov - Hoppeland & ansigtsmaling


Bliver tiden lidt lang i sommerferien, har vi sørget for et par aktiviteter I kan prøve.Hoppeland & ansigtsmaling

Kom til kæmpe hoppeland i MAGION med hoppeborge i alle afskygninger & krydr dagen med flot ansigtsmaling fra Happy Faces.
To hyggelige dage, hvor der er rig mulighed for at få brugt en masse sommerferie energi! Cafe MAGION holder også åbent, så du slipper for at smøre madpakken! Vi ses! 

Praktisk info

  • Tilmelding: Ingen tilmelding – I møder bare op!
  • Arrangør: MAGION Kultur & Idrætscenter
  • Dato: Onsdag den 3. juli og torsdag den 4. juli i uge 27 kl. 10.00-15.00
  • Sted: Hoppeland i Hal 3. MAGION Tinghusgade 15, 7200 Grindsted
  • Alder: 0.- 6. klasse
  • Pris: 80 kr. for hoppeland / 60 kr. for ansigtsmaling


Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.