Home   >  
Events   >  
MGP2024 Galla Show

MGP2024 Galla Show

Årets største fest for hele familien kommer til MAGION! Og DU er selvfølgelig inviteret.

13 apr 2024 19.00

MGP2024 Galla Show


MGP-finalisterne spiller deres ørehængende hits og giver den max gas. Årets show bliver alt andet end kedeligt. Det bliver festligt, det bliver farverigt og fuldstændig fantastisk. Glæd jer!Om showet

Showet bliver bundet sammen af en fantastisk DR vært (offentliggøres senere), og som lidt ekstra krydder på showet kommer tidligere vinder af MGP og netop aktuel i DR ULTRA's 'Klassen', Emma Lihle og ISSO også forbi til det vildeste show i MAGION.

OBS! Galla showet er ikke TV-showet, og vi kan ikke garantere, at alle årets artister deltager. Hvis enkelte artister ikke deltagere, vil det fremgå her på siden, når vi nærmer os showet. 

Billetter

Så køb billetten allerede nu og forkæl dine små og store derhjemme med en festlig oplevelse.

Billetpris: 100 kr. + gebyr
(Alle pladser er ståpladser).

Køb billet her.

Praktisk information

Showet afvikles i Vestjysk Bank Arena.
Sal: Unummererede ståpladser

Showstart: kl. 19.00
Dørene åbner 60 minutter før.
Der er ingen pause i showet. 

NB! Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende! Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

Yderligere praktisk information

Overnatning - besøg Hotel Hedemarken eller DanhostelTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.