Home   >  
Sponsorer

Vestjysk Bank

MAGIONs hovedsponsor.
Sponsorer

MAGION Kultur og Idræt blev skabt med hjælp fra en lang række byggesponsorer. De var med til at skabe de fysiske rammer for det levende idræts- og kulturliv, der i dag trives i MAGION. 

MAGION arbejder løbende på at udvikle rammerne og sætte aktiviteter i gang til gavn for alle i Billund Kommune og hele det midtjyske område. Til det formål søger vi hele tiden nye samarbejdspartnere og sponsorer - de er uundværlige.
Mulighederne er mange

Der er forskellige sponsormuligheder at vælge imellem. Alle sponsorer får synlig og direkte markedsføring i MAGION, på vores sociale medier og hjemmeside.

Med MAGION +Partners er der mulighed for at vælge en firmaaftale, der inkluderer fordele for medarbejdere m.v.. 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herBliv
sponsor

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.