Home   >  
Events   >  
Leif Vestergaard Pedersen

Foredrag med Leif Vestergaard Pedersen

Grindsted Husholdningsforenings Aftenskole arrangerer foredrag med Leif Vestergaard Pedersen.

06 feb 2024 19.00

Leif Vestergaard Pedersen


Foredrag med Leif Vestergaard Pedersen, cand. oecon og formand for Det Etiske Råd.Om Leif Vestergaard Pedersen

Leif Vestergaard Pedersen er uddannet cand. oecon og formand for Det Etiske Råd. Han har været medlem af rådet siden 2019. Han har tidligere været medlem af Medicinrådet – indstillet af Danske Patienter, været adm. Direktør for Kræftens Bekæmpelse og direktør for Region Syddanmark.  I sit daglige virke er han beskæftiget som rådgiver og debattør på sundhedsområdet. Han arbejder også en del med sundhedsvæsenets organisering og funktion – mest med patienternes perspektiv.

Han er optaget af at sikre patienterne større indblik i og indflydelse på egen behandling. Sundhedsvæsenet fokuserer ofte på de mest avancerede behandlinger og overser let det, der betyder noget for patienterne og de pårørende. Men det er vigtigt at huske på, at sundhedsvæsenet omfatter meget andet end hospitalerne.

 

Pris: kr. 100,- for medlemmer / kr. 125,- for ikke-medlemmer

Arrangeres af Grindsted Husholdningsforenings AftenskoleTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.