Home   >  
Events   >  
Flemming Tiro - AFLYST

Foredrag med Flemming Tiro - AFLYST

Hvordan opstår de mentale udfordringer og adfærdsmønstre hos os selv og vores børn!

23 apr 2024 Kl. 19.00

Flemming Tiro - AFLYST


Forstå hvor udfordringerne kommer fra, for at kan ændre på det. Jeg vil med energi og indlevelse dele min viden og indsigt i dette tankevækkende foredrag! - AFLYST!Udforskning af Adfærdsmønstre hos Børn og Voksne

Er du forælder, står over for at blive forældre, eller blot nysgerrig på, hvad der former vores egen og vores børns adfærdsmønstre? Så er dette foredrag noget for dig!

Vi vil udforske de mentale udfordringer, der påvirker vores adfærd på en dybdegående måde og få indblik i, hvordan vores tidlige oplevelser og miljø kan forme os som mennesker. Fra barndommens påvirkninger til de komplekse dynamikker, der former de handlinger og udfordringer vi og vores børn vokser op med, vil vi undersøge de dybere lag af vores adfærd.

Grib denne unikke mulighed for at forstå dig selv, dine børn og dine medmennesker på en dybere niveau og opdag, hvordan indsigt i vores mentale udfordringer kan lede til større forståelse, empati og muligheder for personlig vækst og forandring.

Det jeg fortæller om i mit foredrag, ville jeg selv elske at have vidst, da jeg blev forælder. Vi er som regel forberedt til fingerspidserne, når vi skal være forældre, med bleskift, undvære søvnen, ændre rutiner, mm. men vi er bare ikke særlige forberedte på det livsvigtige der ligger i opdragelsen, nemlig at de små børn skal vokse op og bliver selvstændige teenager og senere voksne, der har en overlevelses instinkt.

Kom og lad dig inspirere til at se verden, dig selv og dine relationer med nye øjne! 

Foredraget koster 200.- pr. person. Billetter købes her

 

NB! ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST!

 

Arrangør: Flemming Tiro Lund - Hypnoterapeut & CoachTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.