Home   >  
Events   >  
Fællessang med Sanglærken

Fællessang med Sanglærken

Oplev en fællessang med begge ben plantet på scenegulvet, men med toner, der løfter alle i musikkens fællesskab. Billet: 50 kr. Fællesspis.: 140 kr.

13 maj 2023

Fællessang med Sanglærken


Sanglærken er sangeren Tina Wiberg, der i 2022 udgav album i eget navn.

Tina har mere end 150 fællessangsarrangementer bag sig.

Husk at der kan tilkøbes fællesspisning til fællessang.Sanglærken: fællessang i MAGION

Sanglærken er sangeren Tina Wiberg, der i 2022 udgav album i eget navn og tidligere har optrådt med Nephew, sunget i Big Bands og diverse musicals. 

Sanglærken er garant for en nærværende fællessang med begge ben plantet på scenegulvet, men med toner og sang, som løfter alle med i sangens fællesskab. Man kan ikke undgå at få både rørt sangstemmen, kroppen og lattermusklerne.

Det er vores håb, at vi i MAGION i fremtiden kan invitere til fællessang flere gange om året. På scenen vil vi invitere forskellige artister og personligheder, så karakteren af hvert enkelt arrangement er forskelligt men dog kredsende om fællessangen. 

Fællesspisning

Kokken i MAGION laver en lækker dansk ret, som serveres før koncerten. 

Der er adgang fra kl. 17.30 og maden serveres mellem kl. 17.30 og 17.45. 

På menuen er kylling-steg med nye kartofler og friske grøntsager. Dertil en sauce.

Billetter

Billet: 50 kr.

Billet inklusive fællesspisning: 140 kr. Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.