Home   >  
Events   >  
Badminton: DMU for hold 2024

Badminton: Danmarksmesterskaber for ungdomshold

Landets bedste ungdomshold mødes i MAGION og Lynghallen

20 apr 2024 - 21 apr 2024

Badminton: DMU for hold 2024


Forventet spilstart til DMU er kl. 9 både lørdag og søndag.Stærkt fællesskab

Brugte boldrør bruges som klapperør, der trommes i gulvet med håndfladerne, og der heppes på holdkammeraterne i de afgørende dueller.
 
Denne form for holdånd er i mange danske klubber livsnerven, der holder sammen på klubbens værdier og unge spillere. Derudover møder spillerne også et hav af andre ungdomsspillere til DMU Hold, og de vil tage hjem fra mesterskaberne med en masse sjove og sociale aktiviteter i bagagen, såvel som have mødt og fået nye venner og selvfølgelig spillet en masse badminton.

 

Mere info

DMU Hold har udviklet sig over en årrække og har sin oprindelse i hver af de to hovedorganisationer Badminton Danmark og DGI Badminton. De to organisationer har i en årrække haft hver sin udgave af nogenlunde samme mesterskab, men for et par år siden besluttede de i fællesskab at slå mesterskaberne sammen og køre det hele som en stor event.

 Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.