Home   >  
Om MAGION   >  
Sponsorer

Vestjysk Bank

MAGIONs hovedsponsor.
Sponsorer

MAGION Kultur og Idræt blev skabt med hjælp fra en lang række byggesponsorer. De var med til at skabe de fysiske rammer for det levende idræts- og kulturliv, der i dag trives i MAGION. 

MAGION arbejder løbende på at udvikle rammerne og sætte aktiviteter i gang til gavn for alle i Billund Kommune og hele det midtjyske område. Til det formål søger vi hele tiden nye samarbejdspartnere og sponsorer - de er uundværlige.
Mulighederne er mange

Der er forskellige sponsormuligheder at vælge imellem. Alle sponsorer får synlig og direkte markedsføring i MAGION, på vores sociale medier og hjemmeside.

Med MAGION +Partners er der mulighed for at vælge en firmaaftale, der inkluderer fordele for medarbejdere m.v.. 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herBliv
sponsor

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige faciliteter. Her finder du åbningstider for informationen, fitness, svømmehal og café. Hvornår ses vi?

IDRÆTTEN


MAGION er et hus som rummer mange forskellige sportsgrene, sportsudøvere og faciliteter hertil. Vores lokale foreninger er en del af vores daglige liv, og fylder huset med udøvere i alle aldre. Er du på udkig efter en idræt for dig?

KULTUREN


I MAGION hylder vi kulturen ved at have udstillinger rundt i huset fra oplands kunstnere. Herudover sørger vi for at skabe events, foredrag og underholdning for alle aldersgrupper i løbet af året. Hvad skal du mon opleve næste gang?

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere, der vil være med til at udvikle kommunens levende kultur- & idrætsliv. Skal du være med?