Home   >  
Medlemskab   >  
MAGION All muligheder

MAGION All muligheder 

Her kan du finde information om overgangen til nyt medlemssystem.
Nyt medlemssystem - hvad er nyt?

Dit medlemskab ændrer sig ikke, men der er alligevel nogle få ting, du skal være opmærksom på. 

Du har modtaget et nyt brugernavn og adgangskode. Det kan du bruge til at logge ind på din brugerprofil. 

Din brugerprofil vil være udgangspunktet for alt fra holdbooking til overblikket over dine medlemskaber og eventuelle klippekort.

Det er også via brugerprofilen at du foretager køb og ændringer i dit medlemskab. 
HUSK at opdatere dit betalingskort

Det er meget vigtigt, at du opretter dit betalingskort via din brugerprofil. Vi kan - for gamle medlemmer - ikke overføre informationerne om dit betalingskort fra det gamle til det nye system. 

Som hjælp har vi lavet en step by step vejledning.

Når du har opdateret dit betalingskort bliver medlemskabet automatisk fornyet hver måned - opsigelsesperioden er løbende måned + 30 dage.

Har du tidligere betalt via betalingsservice, overgår du nu til betaling med betalingskort. Dit administrationsgebyr falder fra 10 kr. ved betalingsservice til 6 kr. pr. træk med betalingskort.
Medlemskab MAGION ALL

Det er muligt at opgradere sit Fitness-medlemskab til et MAGION ALL medlemskab, så du få adgang til masse spændende aktiviteter i hele MAGION:

  • Svømmehallen i den offentlige åbningstid
  • Fitnesscenter
  • Holdtræning i både fitnesscenteret og svømmehal (kræver tilmelding)
  • Padelbane (kræver tilmelding)
  • Sportsbooking som fx. badmintonbane (kræver tilmelding)
  • Fri kaffe/the fra kl. 8.00-11.00 (ved fitnesscenteret)
  • 10 % rabat på personligtræning og kostforløb
  • 10 % rabat på udvalgte events og kulturarrangementer

Der kan forekomme lukkede specialhold eller -forløb, hvor det ikke vil være muligt at deltage med et MAGION All medlemskab.

 
MAGION All Familie

Det er også muligt at dele medlemskabet med hele familien. 

'MAGION All Familie' gælder for alle i familien med samme folkeregister adresse – der skal medbringes sygesikringskort ved oprettelse.

Fitness kan dog kun benyttes iflg. normal aldersgrænse på +13 år.

Prisen for et MAGION All familie medlemskab er 999 kr. pr. måned.

Det er også muligt for en familie at deles om et klippekort - se mere her

'MAGION All Familie' medlemskaber og 'MAGION All familie' klippekort kan kun oprettes ved henvendelse i MAGION Fitness eller Informationen i MAGION. 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.