Home   >  
Møder

Velkommen til møder i MAGION

Din partner i møder, konferencer og events.
Møder i MAGION

Arenaen kan huse 2.000 siddende konferencedeltagere. DJS Hal 3 kan huse op til 500 deltagere. Mødelokalerne findes i forskellige størrelser, hvor det mindste har plads til 20 deltagere og det største til 96.

De mange forskellige lokaler, haller og Arenaens fleksibilitet gør MAGION til et sikkert valg for erhvervslivet, der planlægger konferencer, messer, stormøder og andre arrangementer.

MAGION Café står for en frisk forplejning, og der er desuden mulighed for at benytte flere af MAGION’s andre faciliteter, såsom svømmehal, idrætssale og biblioteket. 

 
Spørgsmål til dit næste møde?

Der kan være mange overvejelser inden man beslutter sig for, hvor mødet eller konferencen skal afholdes.

Vi vil gerne, at I kan finde svarene hos os.

Ring til os på tlf. 32 22 49 60 eller skriv til os på booking@magion.dk. Vi er klar til at hjælpe dig.
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.