Home   >  
Events   >  
DGI Verdensholdet

DGI Verdensholdet QUA TAKE-OFF

Oplev DGI Verdensholdets afrejseopvisning i MAGION

16 sep 2021 19.00

DGI Verdensholdet


Så er det nu!

Oplev høj intensitet, fantastiske spring og unikke rytmiske koreografier når Danmarks dygtigste gymnaster går på gulvet med afrejseopvisningen QUA.Om QUA

Showet QUA er en levende fortælling om livet.

Et liv hvor vi alle skal finde vores egen vej.
Rejsen gennem livet kan forløbe roligt og stabilt eller være kringlet og udfordrende.

Fortællingen i QUA skildrer livet med både dets op og nedture. Vi fylder rygsækken med ting og minder fra alle slags oplevelser for måske senere at kunne trække på tidligere erfaringer. Udfordringer kan man vokse af, uventede oplevelser kan udvide ens horisont og at dele livet med andre er et af de største privilegier vi har. Vi ønsker at dele glæden ved de små såvel som de store ting i livet med jer.

Vi glæder os.

DGI Verdensholdet.

Billet & Info

Billetprisen er 160 kr. 

Fra 19. maj kan der købes billetter til showet i MAGION i Grindsted via billetlinket her på siden. Billetterne købes online - kan ikke købes i MAGION.

Følg DGI Verdensholdet

Se eventen på facebook

Følg Verdensholdet på Instagram

Få seneste nyt om Verdensholdet - Tilmeld nyhedsmailTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.