Home   >  
Vandkvalitet og sikkerhed

Vandkvalitet, sikkerhed og regler

Vand skal omgås med omtanke af alle. Vi har fokus på vandets kvalitet og gæsternes sikkerhed.
Vandkvalitet

De 860.000 liter vand i vores system er noget af det reneste i Danmark. Vi tester vandkvaliteten dagligt og overholder alle lovpligtige vandprøver. Eurofinn tester desuden uanmeldt vandet i svømmehallens bassiner én gang om måneden.

Vi gør naturligvis grundigt rent og bundsuger svømmebassinet ugentligt. 

Men du kan hjælpe os. En uvasket badegæst forurener bassinvandet 25 gange mere end en renvasket badegæst. Hvis du følger reglerne for badning er du med til at mindske forbruget af klor til gavn for miljøet i svømmehallen.
Ordensregler

  • Vask dig grundigt med sæbe og uden badetøj inden svømmebad og sauna - også efter toiletbesøg og sauna.
  • Personer, der lider af smitsom sygdom, bl.a. fodvorter, svamp, sår, betændelse og diarré må ikke benytte bassinerne, heller ikke med plaster.
  • Børn og voksne, der har svært ved at holde på afføring, skal bære badeble.
  • Svømmehallen stiller legetøj, armvinger og bælter til rådighed. Det er ikke tilladt at medbringe eget udstyr. 
  • Adgang til svømmehallen kræver rent og sømmelig badepåklædning.
  • Hovedudspring i den lave ende af bassinerne er forbudt.
  • Det er ikke tilladt at dykke, skubbe eller kaste andre i vandet.
  • Alle henvisninger fra personalet skal efterkommes. 
  • Tilsidesættelse af ovenstående kan medføre bortvisning. 
Din sikkerhed

Ophold i vand kræver omtanke. Vores bemanding og livreddernes uddannelse som erhvervslivreddere er din sikkerhed i svømmehallen. 

Men du skal stadig tænke dig om. Har du børn med, så hold øje med dem, og lær dem at bruge svømmehallen med omtanke for sig selv og andre. Vis altid hensyn. Du har selv ansvaret for din egen og dine børns sikkerhed.

Livredderne cirkulerer rundt mellem bassinerne, så der kan godt være perioder, hvor de enkelte bassiner ikke er under opsyn.
Sådan bruger du svømmehallen

Når du har købt billet, skal du en tur igennem vores brugervenlige omklædningsrum, inden du kan komme i vandet.

De er indrettet med møntbokse til opbevaring af genstande. Det er også i omklædningsrummene du finder svømmehallens to saunaer. Du skal vaskes uden badetøj, inden du kan komme i bassinerne. Hvis ikke du vasker håret, kan du benytte en badehætte.

Læs og overhold ordensreglerne.

Fra man er 6 år skal man klæde om i omklædningsrummene med sit eget køn. Findes dette ikke passende, er man altid velkommen til at benytte vores to fælles omklædningsrum. Henvend dig blot til livredderne, hvis dette ønskes. 

 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herFælles
ansvar

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.