Home   >  
Varmtvandsbassin

Åbningstider i varmtvandsbassin

Varmtvandsbassinet er med undtagelser åbent i den offentlige åbningstid. Vi lukker kun i forbindelse med den faste holdundervisning.

Åbningstider for Varmtvand

Mandag Følger offentlig svømning
Tirsdag Følger offentlig svømning
Onsdag Følger offentlig svømning - Lukket 14.00-16.00 uden for ferier
Torsdag Følger offentlig svømning - Lukket 14.00-16.00 uden for ferier
Fredag Følger offentlig svømning
Lørdag Følger offentlig svømning
Søndag Følger offentlig svømning

Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.