Home   >  
Hold

Holdtræning

MAGION tilbyder Aquafit og vandgymnastik.
Holdtræning

MAGION tilbyder igen aquafit og et enkelt vandgymnastik-hold. 

Derudover udbyder Gigtforeningen og Grindsted Svømmeklub også hold.

MAGIONs holdpriser svarer til et klip eller en enkeltbillet. Det er ikke nødvendigt med tilmelding - bare mød op til tiden i svømmehallen.
Aqua Cross Nyt!

Aqua Cross training er udviklet til svømmehallen ud fra principperne i Crossfit på landjorden. 

Aqua Cross har fokus på at bruge kroppen i naturlige bevægelser med stor variation fra gang til gang og med høj intensitet. Der vil være øvelser i vand og på land. 

Foregår i 25 m. bassinet.

Tilmelding er ikke nødvendig. Mød blot op til tiden i svømmehallen.

Træningen foregår torsdage kl. 16.15-17.00

 
Cirkel træning i svømmehallen NYT!

Cirkeltræning er sammensat så vi komme alle muskelgrupper igennem. Holder er opbygget af forskellige stationer i den lave ende af 25 m. bassinet. Der vil blive øvelser med egen kropsvægt samt forskellige skumredskaber. Du får trænet både puls, kondition og styrke.

Foregår i 25 m. bassin. 

Tilmelding er ikke nødvendig. Mød blot op til tiden i svømmehallen.

Træningen foregår tirsdage kl. 11.00-12.00 og 13.15-14.00. 

 
Har du spørgsmål til hold?

Træning i svømmehallen er fantastisk god og skånsom træning. Spørg os, hvis du gerne vil i gang. Ring på +45 32 22 49 60 med dine spørgsmål. 

Du er også velkommen til at sende e-mail til teamleder i svømmehallen Rene på ro@magion.dk eller til booking@magion.dk.
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herSammen er
det sjovt

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.