Home   >  
Hold

Holdtræning

MAGION tilbyder Aquafit og vandgymnastik.
Holdtræning

MAGION tilbyder igen aquafit og et enkelt vandgymnastik-hold. 

Derudover udbyder Gigtforeningen og Grindsted Svømmeklub også hold.

MAGIONs holdpriser svarer til et klip eller en enkeltbillet. Det er ikke nødvendigt med tilmelding - bare mød op til tiden i svømmehallen.

 

 
Aquafit - high speed

Aquafit er sjov og udfordrende kredsløbstræning i vand.

Aquafit er inspireret af almindelig aerobic, hvor musikken er en væsentlig motivations-faktor. Der vil være træning på dybt vand, samt muskel- og stabilitetstræning i enkelte sekvenser. Da træningen foregår i vand er der en øget aflastning på kroppens led.

Foregår i det store svømmebassin i den dybe ende. Tilmelding er ikke nødvendig. Mød blot op til tiden i svømmehallen.

Aquafit starter igen i uge 35

 
Vandgymnastik

Til vandgymnastik vil der typisk veksles mellem kredsløbstræning og muskeltræning.

Intensiteten vil være moderat til høj under kredsløbstræningen. Ved muskeltræningen vil der være fokus på ryg, skuldre, hofte og knæ - og på mave-/rygmuskulatur. Bevægelse i vand er knap så hårdt for kroppens led, hvilket - på dette hold - er en fordel for personer med eksempelvis overvægt og/eller gravide. 

Foregår i det store svømmebassins lave og dybe ende. For begyndere og let øvede.

Tilmelding er ikke nødvendig. Mød blot op til tiden i svømmehallen.

Træningen foregår tirsdage kl. 11.00-12.00 og 13.15-14.00. 

Vandgymnastik starter fra uge 35
Har du spørgsmål til hold?

Træning i svømmehallen er fantastisk god og skånsom træning. Spørg os, hvis du gerne vil i gang. Ring på +45 32 22 49 60 med dine spørgsmål. 

Du er også velkommen til at sende e-mail til teamleder i svømmehallen Rene på ro@magion.dk eller til booking@magion.dk.
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herSammen er
det sjovt

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.