Home   >  
Sponsorer   >  
MAGION +Partners

Interesseret i en sponsoraftale?

Ønsker du at støtte MAGION Kultur- & Idrætscenter eller ønsker du at vide mere om vores sponsorater, er du velkommen til at kontakte MAGION.
MAGION +Partners

Med MAGION +partners ønsker vi at skabe en partnerklub med det formål at støtte udviklingen af events og koncerter i MAGION og lokalområdet.

MAGION +Partner handler om medarbejderfordele, synlighed og samarbejde på tværs. Er I interesseret i at høre mere eller blive skrevet op som MAGION +Partner så kontakt os på kontakt@magion.dk

Se alle vores +Partners.
Dette får I med i Magion +Partners

Din virksomhed får synlighed som en virksomhed, der bakker op om rammerne for idræt og kultur i lokalsamfundet og dine medarbejdere forkæler vi med:

  • Presale- eller fordelstilbud på events i MAGION sponsoreret af MAGION +Partners. 
  • Gratis oprettelse (spar 199 kr.) + 15 % rabat på medlemskaber i MAGION Fitness.
  • Aftalepris på fitnessevents/holdtimer med mulighed for at booke holdtimer til virksomhedsevents.

Vi afholder desuden et netværksmøde for MAGION +Partners én gang om året. Når udgangspunktet er et relevant og inspirerende oplæg, mad og drikke er fundamentet lagt for snak og idéer.   

Partnerklubben hvor virksomhedernes medarbejdere er vinderne!

MAGION +Partners 

Er en uvurderlig støtte for MAGION - et fundament for, at vi kan levere kvalitet og bredde i vores eventprogram. 

Se alle vores +Partners.

 

 

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herMagion
+Partners

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.