Home   >  
Sponsorer   >  
Bliv sponsor

Bliv sponsor i MAGION

Og vær med til at støtte idræt- og kulturlivet. At skabe liv i lokalsamfundet er en holdsport.
Lokalesponsor

Bliv lokalesponsor i MAGION og få synlighed direkte i MAGION og støt samtidigt de lokale rammer for idræt og kultur.

Firmaaftalerne varierer afhængig af lokalet du vælger at sponsorere - omklædning, mødelokale, fitness m.m. Et lokalesponsorat inkluderer også synlighed på infoskærme i MAGION.

Kontakt MAGION på kontakt@magion.dk
Skærmsponsor i MAGION og MAGION Fitness

Bliv skærmsponsor i MAGION.

For 1.999 kr. for 12 måneder får du dit budskab på vores 5 infoskærme placeret centralt i MAGION og MAGION Fitness.

Spred dit budskab til MAGIONs 400.000 brugere årligt og støt samtidig rammerne for den lokale idræt og kultur. Din reklame vises i 10 sek. pr. visning minimum 7 gange i timen i vores åbningstider. Hvilket i alt er ca. 37.000 visninger på 48 uger.
Spørgsmål til sponsorater?

Et sponsorat i MAGION er et samarbejde, der gerne skulle komme alle parter til gode. 

Derfor synes vi, at en uforpligtende snak er et godt sted at starte. 

Kontakt os på kontakt@magion.dk
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.