Home   >  
Opdatering af kortoplysning

Opdater dit kort

Når vi overgår til et nyt system, skal vi bede dig registrere dit betalingskort på ny.
Vejledning

Det er meget vigtigt, at du får opdateret dit betalingskort. På den måde får du hurtigt styr på betalingen af dit medlemskab. 

Vi kan af sikkerhedsmæssige årsager ikke blot overføre dit betalingskort til det nye medlemssystem. 

For at gøre det overskueligt at opdatere kortoplysningerne, har vi lavet en vejledning til dig. 
Fra betalingsservice til betalingskort

Hvis du tidligere har betalt dit medlemskab med betalingsservice overgår du i det nye medlemssystem til betalingskort. 

Vi skal derfor også bede dig om at opdatere dine betalingsoplysninger, selvom du har kørt medlemskab via betalingsservice. 

Dit administrationsgebyr falder fra 10 kr. med betalingsservice til 6 kr. pr. træk på betalingskort.
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.