Home   >  
Nyt holdmodul

Nyt holdmodul

Sådan finder du vej i det nye holdmodul
Introduktion

Det nye holdmodul giver dig et godt overblik over vores mere end 30 ugentlige hold. 

Du kan søge på instruktør, ugedage og holdtyper.

Holdplanen giver dig også et nemt overblik over tider og ledige pladser. 

Der er god mulighed for at læse sig klogere på, hvad de enkelte hold indeholder og tilbyder af træningsform.
Sådan booker du

Du skal først og fremmest have adgang til holdplanen. Det gør du enten ved at købe en dagsbillet, et MAGION ALL klippekort eller ved at tegne et af vores medlemskaber. 

Så er du klar til melde dig til et hold og kan med fordel hente vejledningen i til- og afmelding på det nye holdmodul.
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.