Home   >  
Konference

Konferencer

Leder du efter levende sted til din næste konference?
Hold din næste konference i MAGION

Til større konferencer kan Vestjysk Bank Arena huse op til 2.000 siddende deltagere.

Arenaens fleksibilitet gør MAGION til et sikkert valg for en gennemført oplevelse for erhvervslivet, der planlægger konferencer, messer, stormøder og andre arrangementer.

Vestjysk Bank Hal 3 - kan huse op til 500 siddende deltagere.
Spørgsmål til din næste konference?

Konferencer kræver forberedelse.

Skal vi hjælpe dig med at planlægge og afholde din næste konference, så kontakt os allerede i dag

 

Ring til Pernille Steffensen på 54 58 37 74 eller skriv på phs@magion.dk
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.