Home   >  
Konference

Konferencer

Leder du efter levende sted til konferencen?
Hold din næste konference i MAGION

Til foredrag og større konferencer kan DJS Arena huse op til 2.000 siddende konferencedeltagere.

Det er muligt at placere tilskuere rundt om begivenheden, og formen skaber grundlag for intense og enestående oplevelser, der når ud til forsamlingen.

Arenaens fleksibilitet gør MAGION til et sikkert valg for en gennemført kulturoplevelse samt for erhvervslivet, der planlægger konferencer, messer, stormøder og andre arrangementer – og selvfølgelig for nationale og internationale sportsbegivenheders afvikling. 

DJS Hal 3 - kan huse op til 500 deltagere.
Spørgsmål til din næste konference?

Konferencer kræver forberedelse.

Ring til Mads Søbye Helbo på 29 10 65 08 eller skriv på msh@magion.dk
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.