Home   >  
Café

Velkommen i hyggelige omgivelser fyldt med liv

Her kan du nyde både café-miljø, lækker mad og et aktivitetfyldt lounge-område.
MAGION Café

Caféen byder på lækkert morgenbrød ligesom den hjemmelavede sandwich og friske salatbar altid er på menuen. Vi tilbyder også lækre frisklavede cafésandwich.

Og husk - der er mulighed for nem og sund aftensmad med vores dagens ret. Ideelt til den travle familie - der måske alligevel er i MAGION.

MAGION Café glæder sig til at byde dig velkommen.

Se vores Smiley her
Åbningstider

Generelt om åbningstiderne: 

Weekender - åbent i forbindelse med arrangementer, sportsstævner eller efter aftale.

Ferier og helligdage - åbent i forbindelse med arrangementer, sportsstævner ellers skiftende åbningstider eller efter aftale. 

Selskaber el. lignende bedes booke på oe@magion.dk

 
Børnefødselsdag i MAGION

Kombinér bevægelse, leg og sjov - og spar oprydningen! Vi sørger for mad, dækker bord og - det bedste af det hele - rydder det hele op.

Vi tilbyder mulighed for at vælge mellem aktiviteter i svømmehal eller gymnastiksal. Du kan vælge mellem tre forskellige menuer.

Alle menuer er inkl. svømmebillet eller adgang til gymnastiksal.

I forhold til svømmehallen skal I være opmærksomme på, hvornår der er offentligt åbent.

Send en forespørgsel til din børnefødselsdag her.
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.