Home   >  
Fitness   >  
Holdtræning

Holdtræning i MAGION Fitness

Vores holdtræning er for alle - se vores holdplan og meld dig til.
Find et hold, der passer til dig

Vi tilbyder op til 30 timers holdtræninger i løbet af en uge. Både om for- og eftermiddagen samt aften - alle med instruktører der sørger for en sjov og effektiv træning. 

Vi tilbyder hold for enhver smag. Alt lige fra cyclinghold til hold med ren styrke og cardio samt mere rolige hold såsom yoga. 

Efter sommerferien introducerer vi nye hold målrettet efterfødselstræning og babyrytmik- og motorik.

Læs mere om alle vores hold, og find lige netop dem der passer til dig.
Holdtræning

Er du forhindret i at fremmøde til holdtræning, skal du senest 2 timer før holdstart afmelde din booking. Manglende eller for sen afmelding medfører bøde på kr. 35,-

Check ind skal altid ske minimum 10 min. før holdstart. Husk at kigge op i kameraet når du træder ind ad døren, så du bliver fremmødt til holdet.

Ved aflysning af hold modtager du senest 2 timer før holdstart besked herom pr. SMS.
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.