Home   >  
Events   >  
One Night of Queen

One Night Of Queen

Verdens bedste Queen-hyldest kommer til MAGION.

30 sep 2022 20:00

One Night of Queen


Der venter danske publikummer en fantastisk opvisning af musikalitet og flot show, når Gary Mullen & The Works optræder med deres anmelderroste show “One Night Of Queen” i MAGION.Verdens Bedste queen show

Når Gary Mullen & The Works træder ind på scenen i MAGION, bliver det medbringende intet mindre end verdens bedste hyldest til rock-legenderne Queen. Deres toptunede show “One Night Of Queen” er blevet rost til skyerne overalt, hvor de har spillet på kloden, og i 2022 er turen kommet til MAGION. Publikum kan godt forberede sig på en Queen-fest.

Forsangeren Gary Mullen har været indædt Queen-fan, siden han som 4-årig hørte “We are the Champions”. Han er født i Glasgow i 1973, og har sunget stort set hele livet.

Efter adskillige opfordringer fra venner og publikummer valgte han sammen med andre at stifte gruppen The Works i 2002, og kort tid efter blev kimen lagt til den ultimative succes: “One Night of Queen performed by Gary Mullen and The Works”. Resten er - som man siger - historie. Med over 150 koncerter om året - i blandt andet UK, USA, Tyskland, Frankrig, New Zealand - er “One Night Of Queen” blevet hyldet som den bedste, mest musikalske og mest vellignende Queen-hyldest på kloden.

Med sig til de danske scener, har Gary Mullen en flok yderst erfarne herrer i form af gruppen The Works: Guitaristen David Brockett - som af magasinet Total Guitar er blevet udråbt til at være “…..one of Scotlands' best rock guitarists”. Med er også trommespilleren John Halliwell, Billy Moffat på bas og Malcolm Gentles on keyboards.

Med sig til Danmark og MAGION medbringer Gary Mullen & The Works et fabelagtigt show og en sprudlende, musikalsk entusiasme, som med garanti vil bringe både inkarnerede Queen-fans og almindelige musik-elskere i den syvende himmel.

SHowmenu

MAGION Café planlægger en lækker showbuffet bestående af mange lækre ting.

  • Kyllingesalat med spidskål og basilikumspesto
  • Ovnbagt laks med mild chillisauce
  • Brød, smør og pesto
  • Glaseret skinke
  • Langtidsstegt oksefilet
  • Barbecue sauce samt sky sauce
  • Små ovnstegte kartofler med krydderurter
  • To slags salat af efterårets bedste udvalg
  • Glaserede rodfrugter

Spisning starter kl. 18.00.

Spisning tilkøbes sammen med koncertbilletten.

Pris: 205 kr. 

Når du har bestilt billet med bord/menu gennem Ticketmaster.dk, får vi automatisk besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer. Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet / i samme navn.

MAGION Café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på oe@magion.dk eller ringe til caféen på 30 52 43 33.

Praktisk Info

Billetpris: 345 kr. inkl. gebyr (nummererede pladser)

Spisning: 205 kr. inkl. gebyr (købes med koncertbilletten).

Dørene åbner ca. 30 minutter før koncertstart. Kom gerne i god tid – baren er åben!

Kørestol- og handicappladser er inklusive ledsager. Sælges via Ticketmaster Servicecenter 38 48 16 30.

Fotografering/optagelse af koncerten er ikke tilladt af hensyn til både kunstnere og publikum.

Pausebestilling

Undgå køen.

Bestil dine drikkevarer til pausen. OBS! Kun muligt online.

BESTILLINGTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herKÆMPE
QUEEN FEST

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.