Home   >  
Events   >  
Jysk Bazar

Jysk Bazar

Kom til kræmmermarked og børnebazar i den store DJS Arena.

30 okt 2021 10:00-14:00

Jysk Bazar


Jysk Bazar laver deres store kræmmer- og børnebazar i MAGION DJS Arena. Kom og gør en god handel.Om Eventet

Kom til kræmmermarked og børnebazar i den store Arena, med ialt 200 stande, som er fyldt med spændende ting og sager! Du finder nyt som brugt fra både private og erhvervsdrivende, der vil være noget for alle og enhver.
Kl. 10 vil alle kræmmere stå klar på deres pladser i hallerne, når der bliver åbnet op for besøgende. Der vil være rig mulighed for at købe både mad og drikke under hele arrangementet. Hallen er handicapegnet, så det er muligt at komme med kørestol og barnevogne. Vi frabeder dog kæledyr.

Entré koster blot 10 kr. for voksne mens børn kommer gratis ind ifølge med voksen.

Efter kl. 13 vil der være gratis entré for alle, der er åbent fra kl. 10-14.

Arrangør: Jysk Bazar

INFORMATION TIL sælgere

Borde skal primært bestilles på hjemmesiden www.jyskbazar.dk, hvor det er muligt at betale med Dankort, mastercard, mobilpay og Viabill.

Alle spørgsmål vedrørende vilkår for sælgere rettes til arrangøren Jysk Bazar.

www.jyskbazar.dk

T: +45 28 29 90 23
E: mail@jyskbazar.dk

 Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.