Home   >  
Events   >  
Håndbold: GGIF (H) mod Roskilde Håndbold

Håndbold: GGIF (H) mod Roskilde Håndbold

Næstsidste kamp i Lynghallen inden julepausen er mod Roskilde Håndbold Husk dit Coronapas.

27 nov 2021 16.00

Håndbold: GGIF (H) mod Roskilde Håndbold


GGIF Håndbold spiller mod Roskilde Håndbold

Kampen spilles i Lynghallen. Billetter købes i døren til 50 kr.

Ungdomsspillere i GGIF håndbold har gratis adgang til kampen.Optakt til kampen

GGIF Håndbold sikrede sig en foreløbig tredjeplads i 1. division, da de vandt på en svær udebane mod Elitesport Vendsyssel.

På lørdag d. 27 kl. 16.00 skal herrerne følge op på den flotte sejr og hive to point mere ind på kontoen, når de møder Roskilde Håndbold.

Lørdagens kamp er en svær opgave, hvor tabellen måske kan snyde. Roskilde ligger i bunden, mens GGIF ligger i toppen. Herrerne er dog bevidste om, at den plads kun bliver givet, hvis de bliver ved med at vinde deres kampe. Derfor ser de frem til at kæmpe for at forsætte den gode stime på hjemmebane og byde jer alle velkommen til en festlig lørdag, hvor der vil være gang i den på banen og lægterne.

Entré: 50 kr.

Husk CORONAPAS TIL 1. DIVISIONS HJEMMEKAMPE. Dette gælder dog ikke børn under 15 år.

 

GGIF HÅndbold

Det er Grindsted GIFs anden sæson i 1. division.

Stillingen i 1. division. 

Se 1. holdets spillere

Følg GGIF Håndbold på facebook

GGIF Håndbolds sponsorere

 Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.