Home   >  
Events   >  
GGIF Gymnastik Lokalopvisning

GGIF Lokalopvisning

Det er endelig tid til lokalopvisning igen

17 mar 2024 Kl. 09.30

GGIF Gymnastik Lokalopvisning


Efter mange træningsaftener vinteren igennem får GGIF Gymnasterne endelig lov til at vise det de elsker – nemlig gymnastik – til familien, vennerne, naboerne og alle dem der har lyst til at se deres fantastiske gymnaster på gulvet.Program

Der er indmarch kl. 09.30. 

En masse dygtige lokale springgymnaster, grand prix gymnaster, børnehold og spændende gæstehold kan opleves på gulvet til Grindsted Gymnastik- og idrætsforenings gymnastikopvisning. 

Arrangør: GGIF Gymnastik

Entré

Billetter kan købes ved indgangen kontant eller MobilePay

Priser:
0-3 år: gratis
Børn 3 – 12 år: 30 kr.
Voksne: 60 kr.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.