Home   >  
Events   >  
Fastelavn i svømmehallen

Fastelavn i svømmehallen

Kom til en anderledes og våd fastelavn!

23 feb 2020 kl. 10.00

Fastelavn i svømmehallen


MAGION genoptager en gammel tradition og inviterer til fastelavnsfest i svømmehallen for børn op til 4. klasse.Gratis adgang

Der er gratis adgang for alle deltagende børn. Vi anbefaler et aldersspænd med børn fra ca. 4 år og op til 4. klasse. 

Udklædning: Vi opfordrer naturligvis børnene til at deltage udklædt. Børnene skal bade og afvaskes inden adgang til svømmehallen. Derfor iklædes børnene udklædningstøjet EFTER badning.

Efter fastelavnsfesten tilbyder Café MAGION fastelavnsbolle + saftevand eller (forældre-) kaffe for hhv. 20 kr. og 30 kr. Købes via forhåndstilmeldingen. 

Af hensyn til bemanding og indkøb af "tøndeslik" anmoder vi om forhåndstilmelding - se billetbestilling!

Alle børn er velkomne til at blive i svømmehallen gratis efter kl. 11, men efter fastelavnsfesten skal børnene tage udklædningen af.

Der betales almindelig entré ved adgang til fastelavnsfesten kl. 11.

Om fastelavn

Tøndeslagning:

Børnene inddeles i tre alderskategorier til tøndeslagningen.

4-5 år (soppe-bassin)

6-7 år (Aktivitetsbassinet)

8-10 år (lave ende af 25m bassin på løbemåtte)

Vi kårer kattekonger og kattedronninger og tønderne er fyldt med bolde, der kan veksles til en lille slikpose).

De almindelige regler for ophold i svømmehallen er gældende. Alle livreddernes instrukser skal efterkommes. 

 Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.