Home   >  
Events   >  
Aqua Disco

Aqua Disco

MAGION inviterer til Aqua Disco i svømmehallen for børn i 3.-7. klasse. En aften hvor børnene kan boltre sig til et 100 % alkoholfrit vanddisco.

06 okt 2023 19:00

Aqua Disco


Svømmehallen omdannes til et vanddiskotek med discolys, musik og med alle vandlegeredskaber i vandet. Aftenen er forbeholdt 3.-7. klasse, der får en anderledes oplevelse af svømmehallen med rig mulighed for at have det sjovt i vandet.Aftenen er forbeholdt 3.-7. klasse, der får en anderledes oplevelse af svømmehallen med rig mulighed for at have det sjovt i vandet. Lyset i hallen kommer kun fra vandlyset og diskolys. Det giver en fed stemning.

Tidspunkt og pris:

Aftenen starter kl. 19.00 og slutter kl. 21.00.

Adgang til omklædning fra kl. 18.45.

Pris: 55 kr.

Værd at vide:

NB Svømmehallen er lukket fredag den 6. oktober for offentlig svømning.

Aqua Disco er 100% alkoholfrit. Max. deltagerantal er 150 personer. De almindelige regler for ophold i svømmehallen er gældende. Dvs. du skal kunne svømme og være mindst 8 år og altid følge livreddernes anvisninger. Der er ekstra personale i svømmehallen og sikkerheden er i top. Vi opfordrer forældre til at hygge i Café MAGION. Der er nemlig adgang forbudt for forældre til svømmehallen under Aqua Disco.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herAqua disco
for børn!

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.