Home   >  
Booking MAGION

Ledige lokaler

Ønsker du at booke et lokale? Vi har et lokale til næsten alle formål. Hvis du ikke kan finde det du skal bruge, så lad os hjælpe.
Mulighederne er mange - vi hjælper dig 

De mange forskellige lokaler, haller og Arenaens fleksibilitet gør MAGION til et sikkert valg for både erhvervslivet, organisationer og foreningslivet. Brug MAGION til konferencer, møder, selskaber eller idræt.  

MAGION Café står for en frisk forplejning. Vi er kun en e-mail eller et telefonopkald væk. Du kan også selv finde en ledig tid i vores bookingsystem og kontakte os efterfølgende.

Det er desværre ikke muligt at booke selv i systemet.

Se mere om vores faciliteter.
Mangler du hjælp til at booke?

Skal du bruge moderne og velfungerende lokaler til større events, messe, foredrag, møder, idræt eller en konference.

Tøv ikke med at ringe til os på: +45 32 22 49 60. 

Du er også velkommen til at sende e-mail på booking@magion.dk.
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herBook dit
lokale her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.