Home   >  
Holdtræning

Holdtræning

I MAGION tilbydes motionsformer i vand på forskellige hold.
Holdtræning

Prøv vandgymnastik og aqua mobilitet.

Læs mere om de enkelte hold nedenfor. 

Udover de offentligt åbne hold tilbyder Grindsted HusholdningsforeningGigtforeningen, FOF Sydøstjylland, Kræftens Bekæmpelse og Grindsted Svømmeklub også hold.

 

 
Vandgymnastik

Vandgymnastik er sammensat så vi kommer alle muskelgrupper igennem. Der vil blive øvelser med egen kropsvægt samt forskellige skumredskaber. Du får trænet både puls, kondition og styrke.

Træningen foregår i 25 m. bassinet tirsdage kl. 11.00-12.00.

Holdet kræver ingen tilmelding - du skal blot møde op.

Holdpriser svarer til enkeltbillet eller tilsvarende klip.
Aqua Mobilitet

Aqua Mobilitet er et hold, hvor vi vil komme ned i tempo og have fokus på flere forskellige dele af kroppen gennem smidighed, balance og udstræk. Der er hentet inspiration fra yoga- og pilatesverden. Det vil foregå i et roligt tempo, hvor alle kan være med. Det vil foregå inde i vores varme bassin.

Den første halve time vil der blive der undervist af vores instruktør og det sidste kvarter, vil der være afslapning med vores massagebobler og dyser.

Holdet kræver tilmelding.
Har du spørgsmål til hold?

Træning i svømmehallen er fantastisk god og skånsom træning. Spørg os, hvis du gerne vil i gang. Ring på +45 32 22 49 60 med dine spørgsmål. 

Du er også velkommen til at sende e-mail til teamleder i svømmehallen Susanne på stn@magion.dk eller til booking@magion.dk.
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herSammen er
det sjovt

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.